ჩვენთან წარმოდგენილია თაფლის რამდენიმე ძირითადი სახეობა, თითოეული თავისი უნიკალური თვისებებით:
- აკაციის თაფლი: ნაზი გემო, ნელა კრისტალდება, სასარგებლოა საჭმლის მომნელებელი სისტემისთვის;
- ცაცხვის თაფლი: ცაცხვის თაფლი ტკბილია, თუმცა ხანდახან ცოტა სიმწარეც დაკრავს. ცაცხვის თაფლის მიღება რეკომენდებულია გრიპის, ხველების და მაღალი ტემპერატურის დროს;
- წაბლის თაფლი: მინერალებით მდიდარი, ეფექტური იმუნიტეტის გასაძლიერებლად;
- მინდვრის ყვავილების თაფლი: უნიკალური გემოსა და მრავალფეროვანი თვისებების მატარებელი;
- შერეული თაფლი: მდიდარი გემოთი და კომპლექსური სასარგებლო თვისებებით;
თუ გსურთ უფრო მეტი გაიგოთ თაფლის სახეობებზე და მათ საასარგებლო თვიზებებზე შეგიძლიათ გაეცნოთ აქ